Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bécsbe vonattal vagy busszal...

Bécsbe vonattal vagy busszal olcsóbb és gyorsabb kimenni?

Figyelt kérdés

Lenne egy találkozóm de még soha nem voltam Bécsben, csak az elkerülőn kocsival,utasként.(bő 10 éve)

Mivel érdemes kimenni? (Aznap vissza is jönnék)

Illetve ott mennyire egyszerü a közlekedés egy ismeretlennek? (Csak angolul beszélek) Érdemes kint vennem egy napijegyet a buszokra?

2013. aug. 26. 01:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Óránként megy vonat (6-22ig) - kb 7000.- a busz is hasonló. Három óra az út. A kényelmes vonat a Westbahnhofra érkezik, Bécs közepébe szinte.. Egy térképpel mindenhova eltalálsz, angolul szinte mindenki tud. Napijegyet érdemes venni.
2013. aug. 26. 09:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Vonattal egyszerűbb, gyorsabb kényelmesebb. A vonatok nagy része megáll Wien meidling és wien westbahnhofnál is. A Helyi Közlekedésről hasonlót tudnék mondani mint az előttem író.
2013. aug. 26. 10:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Busszal sokkal olcsóbb nem? Busszal 3óra az út a népligettől az U3 állomásig. Onnan meg metróval lehetne menni a városba. A vonat nekem drágábbnak tűnik.
2013. aug. 27. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!