Jövőhét kezdettel egy ösztöndíj keretében Spanyolországban töltök majd két hetet. Milyenek odakint az árak? És ajándékok terén mit érdemes ott vásárolni?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 23:33
1/2 anonim válasza:
Melyik részen?
Itt délen nem megfizethetetlen drága, pl. én nem eszek sokat, az egyik helyen ettem 2 tapast meg egy üdítőt és 4 eurót fizettem. Nekem ebben a melegben bőven elég volt ebédre.
Ajándék: hááát, otthon is ugyanazt megkapod amit itt (pl. spanyol bort nem érdemes vinni, ha otthon is a Tesco-ban ott sorakoznak a polcon).
Mi csak apróságokat vittünk, hűtőmágnest, legyezőt, eukaliptusz mézet.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Ez az eukaliptuszméz jól hangzik, ha lesz rá lehetőségem, mindenképpen veszek! :)
Egyébként Barcelona környékén fogunk tanyázni.
2013. aug. 10. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!