Kezdőoldal » Utazás » Európa » Lehetséges az, hogy így ne...

Zsoltiapingvin kérdése:

Lehetséges az, hogy így ne kelljen elhagynia az országot?

Figyelt kérdés
Angliában élek de nem tettem még le az állampolgársági vizsgát mert még nem élek ott 5 éve. Arra lennék kíváncsi, hogy a párom aki afgán és menekült státuszban él ott, lehet hogy el kell hagynia az országot, lehetséges az hogy ha összeházasodunk akkor nem kell elmennie?

2013. júl. 30. 23:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem jó helyre írtam a kérdést,nem voltam biztos benne hogy melyik kategória lenne a legmegfelelőbb.
2013. júl. 30. 23:20
 2/2 anonim válasza:
Ha bármelyik európai tagállamban állampolgár vagy(tegyük fel hogy magyar állampolgár) akkor elmentek Magyarországra, ott összeházasodtok a hatályos törvények szerint és innentől kezdve ő is uniós állampolgárnak fog számítani így oda megy ahova akar EU-n belül(jelen esetben Angliába).
2013. aug. 15. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!