Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik országot ill. várost...

Melyik országot ill. várost ajánlanátok két fiatalnak? Látnivaló is legye, de bulizni is lehessen!

Figyelt kérdés

Párommal szeretnénk nyáron elutazni egy hétre. Nincs túl sok pénzünk rá kb. 400eFt. Olyan helyet keresünk ahol van sok szép látnivaló(történelmi hely, szép templom..stb) viszont éjszaka is van élet és lehet bulizni.

Valószínű, hogy csak szervezett busszal tudnánk menni.

Hová érdemes mennünk? Hol van ez a hely amit keresünk?

Akik már járták külföldön: Melyik város tetszett nektek a legjobban és miért? Hol volt a legjobb élményetek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. máj. 17. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha van 400e az útra, akkor miért tudnátok csak szervezett busszal menni?

Én Isztambult javaslom, a két repjegy megvan 120-ból, egy heti szállás tisztességes helyen még 80, a maradék 200-t egy hét alatt szerintem meg csak akkor fogjátok tudni eltapsolni, ha 5 perzsaszőnyeget fogtok venni a Bazárban.

2013. máj. 17. 13:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Mert előreláthatólag nem lesz szabad egyikünk családi autója sem:(

Köszönöm a válaszod!

2013. máj. 17. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már sokfelé, ami az olvasottak alapján elsőre beugrott, az Prága. Nagyon szép város, nem drága és bulizni is lehet. Szerintem biztosan van buszos kirándulás is oda, én a vonatot tutira tudom, hogy van (nem is ritkán), azzal voltam.

Amúgy még Olaszországban van sok szép város, amire illik a leírás, de az összességében jóval drágább ország.

2013. máj. 17. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem Barcelonába menjetek! Sok a látnivaló, tele van fiatallal, igazi bulizós hely. És mellette pihenni is tudtok a város tengerpartján, ami szintén nagyon menő, tele fiatalokkal, vagy nem messze vannak onnan az ismert nyaralóhelyek, amik még szebbek is.

Ha busszal akartok menni, akkor oda biztos megy buszjárat.

Én imádtam Barcelonába járni, amikor még nem volt családom, annyira nyüzsgő hely, amióta családos vagyok már másfajta helyekre járunk, de azért sokszor visszavágyom oda.

2013. máj. 17. 14:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogy hova akartok menni azt ti tudjátok. De ennyi pénzből szinte bárhova. :)

Najó, persze távoli célpontok nem nagyon férnek bele, de Európában és közvetlen környékén bármi.

Kanári-szigetek, Mallorca, Ibiza vagy épp a görög szigetek közül valami? Barcelona is nagyon jó ötlet, de igazából ezt nektek kell eldönteni hova szeretnétek :)

Bulizós hely valószínűleg szinte mindenhol található és a legtöbb helyen azért nevezetesség is van amit napközben meg lehet csodálni.

2013. máj. 17. 15:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Mert előreláthatólag nem lesz szabad egyikünk családi autója sem:( "

De a buszon kívül mehettek repülővel is. Sőt, ha távolra mentek, akkor nem is ajánlanám a buszt. 1-2 napon keresztül buszban szenvedni? Hááát... fiatal vagyok de nincs hozzá túl sok kedvem, pláne ha ugyanannyiért vagy elfogadható többletért (esetleg olcsóbban) repülővel is mehetek.

2013. máj. 17. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Először is én repülőt ajánlanék, ha időben lefoglaljátok, jobban kijöttök, mintha busszal mennétek, minden tekintetben.

Mivel buszt említettél, feltételezem, hogy Európára gondoltál, szerintem erre 400 ezer arra sok pénz, hacsak nem akartok mindennap étteremben enni és 4 csillagos szállodában megszállni. Ennyi pénzből több helyre is elmehettek.

Ajánlani tudom Barcelonát, tenger is van, hegyek-kirándulás, mellesleg az éjszakai élet fantasztikus ott. Frankfurtban, Berlinben is hatalmasakat lehet bulizni, de én ott nem tudnék eltölteni egy egész hetet.

Prágával ugyanez a helyzet, nagyon sok rá egy hét, 3-4 nap bőven elég és akkor még a környéket is nagyon meg tudod nézni.

Róma, ami még nagyon jó, onnan átugrani a tengerpartra, na ott viszont egy hét alatt 400 ezret simán el lehet tapsolni.

Szóval én Barcelonát vagy Rómát ajánlanám is első olvasatra, ha mindenképp bulihangulatot akartok.

2013. máj. 17. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, közben eszembe jutott, hogy nektek TEL AVIV tökéletes választás lenne, csodálatos!!!
2013. máj. 17. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Busz helyett javaslom a repülőt. Sok olyan hely avn szerteszét Európában ahol lehet bulizni, és sok olyan hely van, ahol van látnivaló. Tengerparti nyaralóhelyek többé- kevésbé megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

Görögország: Zakynthos sziget

Egyik legszebb tengerpart Európában:

[link]

és a szigeten található Laganas város is ami pedig a buliról híres:

http://www.youtube.com/watch?v=iaqC5HQ3bro

(monduk e két hely pont a sziget átellenes pontján van..)

vagy... Rodosz, Faliraki

http://www.youtube.com/watch?v=EiaWgEwrLTI

Spanyolországban Pl. Ibiza ilyen típusú hely

Horvátországban Pag sziget-Zrce

http://www.youtube.com/watch?v=Lbm-A3gqV9g

Olaszország: Rimini-Riccione

Sanremo: [link]

2013. máj. 17. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!