Faliraki milyen hely?
Figyelt kérdés
amúgy Rodoszon van2013. júl. 27. 00:35
1/4 anonim válasza:
Nyaraltam már jóval szebb/jobb helyen is, mondhatnám ez volt az egyik legrosszabb nyaralóhely életemben. De van, aki meg erre esküszik, hogy a legszebb hely a világon (bár szerintem az a személy még életében nem járt máshol, mint a saját lakhelyén és Falirakiban). Nézzétek meg aztán írt meg hogy tetszett:)
2/4 anonim válasza:
az első kommentelővel ellentétben szerintem Faliraki egy nagyon jó és szinvonalas hely. idén fogok a családommal már második alkalommal odautazni:) mi nagyon szeretjük, teli van élettel szép a tengerpart és kedvesek az emberek. Falirakin kívül Rodosz más városai, falvai is jók :) rengeteg a látnivaló :)
3/4 A kérdező kommentje:
Most épp innen irok és tényleg jó és hangulatos hely, és gyönyörű a tengerpartja :)
2013. aug. 3. 21:13
4/4 anonim válasza:
1.vagyok. Tényleg nem kötözködés miatt kérdezem, biztos van olyan hely, ami meg nekem tetszik, másnak nem. Láttátok a város főváros felöli végét is? Mi arra voltunk. Az utcánkban volt 1 elhagyatott, betört étterem, 1 elhagyatott tankerkamion, 1 elhagyatott munkagép, 1 elhagyatott szétesett telefonfülke, 1,5 méter magas gaz, az egyik udvarban kisebb roncstelep. A tengerpartunk a csatorna utcáján vezetett végig, ahol csak befogott orral lehetett menni, totál elhagyatott és tele szeméttel. A másik oldalról egy óriási szálloda lett volna, de az is elhagyatott volt. Ja, a csatolna oldaláról meg egy elhagyatott vidámpark(?) volt. Lehet, hogy felújították ezt a részt már, de én sétáltam már szebb helyen is. De tényleg nem vitázni akarok, kinek a pap, kinek a papné:) Jó nyaralást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!