Mit gondoltok Írországról?
Az én szubjektív véleményem szerint, nem szeretem ezt az országot :) 1973-ban lépett be a unióba, euró a fizetőeszköze, már kapott pénzügyi mentőcsomagot...
Mivel óceáni éghajlata van így számítani kell a gyakori esőzésekre, illetve a hűvös, ködös, párás időszakokra is. Persze van napsütés is :) Írországban 15%-os a munkanélküliség (nagyon mint Anglia, Franciaország, vagy Olaszország területén), ezért én azt gondolom, hogy kötött munkaidős állást nem lesz könnyű találni, tekintve, hogy a külföldiek, és maguk az írek-angolok is szeretik a rövid munkaszerződéseket.
Szerintem eléggé tartózkodó emberek, és ezt megerősítette egy ismerősöm is, aki volt ott. Bár nem mindenki, mégis ezekről az emberekről sohasem tudhatod mikor mondanak igazat. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha az utcán útbaigazítást kérsz akkor beléd rúgnak vagy összevernek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!