Kezdőoldal » Utazás » Európa » Auschwitz vagy Balaton?

Auschwitz vagy Balaton?

Figyelt kérdés
Ti hova mennétek az én helyemben?Nem a pénzről van szó hanem arról hogy melyik lenne jobb?
2013. júl. 20. 12:22
 1/6 anonim válasza:

Te helyedbe nem tudom..családdal már 10 éve Balatonra járunk..szóval én Auschwitzba mennék :D

Amúgy amelyik téged jobban érdekel..

2013. júl. 20. 12:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez nem lenne kérdés. Auschwitz.
2013. júl. 20. 12:46
 3/6 anonim válasza:
Persze, hogy Auschwitz.
2013. júl. 20. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyaralni? Auschwitzba nem mennék nyaralni. Az legfeljebb egy napos (vagy félnapos) "kirándulás", ugy is elég lehangoló.

Viszont Krakkó és környéke szép.

Tehát, ha a kérdés, Lengyelország vagy Balaton, akkor egyetértek a fentiekkel.

2013. júl. 23. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már voltam Auschwitzba, aki még nem folt annak minden képen látnia kell, lehangoló nagyon. De én is azt mondom, hogy az ne nyaralás legyen főleg ha családdal mész. Mi mikor voltunk, odafele menet nagy vidámság minden az nap a környéken néztünk szét másnap mentünk a munka táborba, és este indultunk haza. Hát egész úton alig szólalt meg a család, mindenki csak ült és bámult maga elé. Én azt mondom, inkább ha nyaralni szeretnétek akkor Balaton. Ha kisgyerek van a családba 14 alatt, akkor nem ajánlom mert nagyon félelmetesek azok az épületek. Az én húgom 15 volt mikor mentünk nagyon megviselte a látvány.
2013. júl. 26. 23:50
 6/6 anonim válasza:
Hát ha gázkamrába akarsz menni akkor Auschwitz, ha vízbe akarsz fulladni akkor Balaton
2015. máj. 5. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!