Az ukrán belföldi éjszakai vonatokon van szamovár?
Figyelt kérdés
Chopról Lvovba utaznék és ha van akkor viszek instant levest.2013. júl. 19. 17:59
2/5 anonim válasza:
Igen, van, ugyanolyanok, mint a többi posztszovjet-ország éjszakai vonatjai. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy az adott kocsiban valamiért nem működik a szamovár, ilyenkor a provodnyiktól lehet forró vizet kérni, aki a szomszéd kocsiból hozza. Az előző hozzászóló válaszát meg inkább nem kommentálnám.
3/5 anonim válasza:
Nem szeretnék borúlátó lenni, de azért vigyél az instant levesen kívül mást is. Ezt komolyan mondom és nem gúnyolódok. Jó egyébként olvasni az előző hozzászólót, hogy még elvileg van szamovár ugyanis én sokat utaztam ukrán belföldi vonatokon volt hogy 48 órát is és akkor bizony volt szamovár!!! Este csáj(tea), reggel csáj, ágynemű stb.
4/5 anonim válasza:
Hova utaztál 48 órát? Tudtommal a leghosszabb ukrán belföldi út a Szolotvino (Aknaszlatina)-Mariupol volt 53 órával:). Sajnos idénre megszűnt. Én legutóbb tavaly ősszel voltam, akkor 4-szer is utaztam, és mindig volt szamovár.
5/5 anonim válasza:
Most nem azért, de Csopról odaérsz Lvivbe öt óra alatt, minek oda zacskós leves? Én inkább mindig az állomásokon vettem valami ennivalót, vagy otthon csomagoltam valami kevés ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!