Kezdőoldal » Utazás » Európa » Valaki utazott már a Cseh...

Valaki utazott már a Cseh Busz valamelyik járatával Londonba? Leírná a tapasztalatát?

Figyelt kérdés
A Cseh Busz a cég neve. Az oldalt nem linkelhetem be sajnos, mert akkor a kérdésem reklámnak minősül.
2013. júl. 13. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, én azzal jöttem Londonba ez év januárban. azért választottam, mert szeretek buszozni és nem volt annyira nagyon fontos, hogy ma vagy holnap érek ki. azért választottam ,mert 10 EUR (ha jól emlékszem) volt a 2. csomag díja, mivel az egyik ingyenes. Szóval összességében kevesebbe került, mint a repülő.

Tapasztalat: a busz nagyon szép és kényelmes, valóban olyan, mint a honlapon. Budapestről egy "ócskább" busz indul, de ez van fent a neten :o) Mindent szlovákul és

angolul (erőteljes szlovák akcentussal) mondanak be. Semmit nem lehet érteni belőle. A kávé alapeset, nem kell érte fizetni. Én rengeteg szendvicset vittem fel a buszra egy kisebb táskában, azokat fogyasztottam az úton.

Rádiót hallgathatsz, de jobban jársz, ha nem a saját fejhallgatójukat fogadod el, mert az egy vacak, 200 Ft-ot nem adnék érte!

Az átszállásnál egy kicsit várni kellett a következő buszra, ami Londonba hozott. Itt volt idő elmenni WC-re is, ha szükség van rá. A pályaudvaron ha jól emlékszem fizetős volt az illemhely, talán 40-50 cent. Itt kell kifizetni a külön csomag díját is, eddig a pntig ingyen hozzák.

Átszállás után oda ülsz, ahová akarsz, vagy ahol találsz helyet. Nálunk szinte tele volt a busz. Másik "stewardess"-t kaptunk, de ő is szlovák volt. Éjszaka száguldottunk végig Szlovákia maradék részén és Németországon. Kétszer háromszor megálltunk. Ezért jó, ha van nálad EURÓ és FONT is egyszerre. Nálam még Forint is volt. Ez a busz már jobb volt, mint az előző verzió, minden ülésen érintőképernyős TV volt, video- és zenetárral felszerelve! Alvás a buszon, ahogy tudsz. Természetesen a WC-t is lehetett használni, ai elég kicsi volt, de a célnak megfelelt. Reggelre érkeztünk meg Brüsszelbe, majd a Csalagút felé vettük az irányt. Ott volt egy kis ellenőrzés, szinte szétszerelték és összerakták a buszt, ami másfél órába telt. Csak kicsit fáztunk :o) Leellenőriztek minket is, kétszer is!

A Csalagút olyan 45-50 perc lehetett, utána irány London. A reggel 9 órási érkezés délután 13 órára tolódott, de ez mit sem számított.

Összességében azt mondom, hogy jó volt, kitettek magukért, ahogyan lehetett. Teljesen pozitívan ajánlom, ha nem számít annyira az idő.

43/F/London

2013. júl. 15. 20:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Én is szeretek buszozni. :)
2013. júl. 16. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!