Hova "érdemesebb" utazni? Horvát tenger part, vagy Bulgár tenger part?
hova lehetne olcsóbban eljutni?
vagy melyik a jobb,szebb?
és kb mennyi összegből lehetne 1 hetet ilyen tengerparton kihúzni?
tudnátok segíteni?
Bulgária olcsóbb, viszont Horvátország sokkal szebb, kulturáltabb, biztonságosabb. Én mindneképpen Horvátország mellett vagyok. De persze Horváto. drágább (bár nem annyira sokkal), mint BUlgária. Keresel neten egy szállodát, panziót, ahol adnak árajánlatot. Máshogy nem tudom megmondani mennyibe jön ki. Függ attól hogy pontosan hova mentek, hányan mentek, mivel mentek, mikor mentek
Remélem azért segítetttem :)
Én Horvátországba mennék. Közelebb van, jóval, kultúráltabb, rendezettebb, szebb, több a látnivaló. Ugyanakkor tény, hogy Bulgária olcsóbb, és több a homokos partszakasz.
Balatonra viszont abszolút nem mondanám, hogy olyan olcsó lenne, mint fentebb írták. Ugyanannyi, vagy drágább, mint egy akciós, first vagy last minute tengerparti nyaralás / és ugye, azért mégis más a tengernél pihenni /. Elég, ha magát az utazás árát nézzük.
"Ugyanannyi, vagy drágább, mint egy akciós, first vagy last minute tengerparti nyaralás / és ugye, azért mégis más a tengernél pihenni /. Elég, ha magát az utazás árát nézzük."
Az utazás árát? BP-től 8000 Ft a benzin oda-vissza, 1200 a pályamatrica. 9200.
Horvátország, mondjuk Zadar környéke ugyanez 80 000.
Miből gondolod, hogy feltétlen autóval akar menni a Kérdező? Nem említette.
Én sem arra gondoltam.
Ha meg külföldre akar menni belföld helyett, hadd menjen.
6-os
Látom nagyon el vagy dőlve a Balatontól, de hidd el nem mindenki érez így. Szerintem nem olyan hű de nagy szám.
Pl mi a horvát határ mellett lakunk és Crikvenicába megyünk, mondjuk 20 körül lesz az üzemanyag+ autópályadíj. Szóval sok mindentől függ, nem csak Budapestről lehet menni.
Irány Burgasz! Ott kiveszel egy szobát, és átugrasz Edirnébe(ha kocsival mész) barátságos hely, veszély annyi, mint máshol.Edirne is jó buli.Pénzt vigyél.
ha nem autóval, akkor storno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!