Hosszabb buszos utakon szokott wc lenni a buszon? Görögország. És Apollon travel, hátha valaki pont velük utazott már.
Cége válogatja. Általában az ilyen nyári buszos utaknál az szokott lenni az első, hogy elnézést kérünk, a légkondi nem működik. Utána jön csak a WC.
Én kb. 20 éves koromban megfogadtam, hogy busszal fél óránál hosszabb útra soha többet. Számíts olyan finomságokra is, hogy már az első 10 percben előkerülnek a finom fűszeres sült csirkés szendvicsek az utastérben.
Kényeskedő???
Általában az ilyen "nyomorgós" utakra, nem a felső 10ezer utazik!!
Normális ember meg nem autóbuszozik 2-2 napig összezárva egy ilyen igen vegyes társasággal.
Amikor mi voltunk pl., még jó néhány "színesszoknyás" is mulatozott útközben az ő uraikkal, no meg a purdékat sem hagyták otthon.
Tudod ki menjen még egyszer??!
No WC.
No Légkondi
No IQ
Te azzal kérkedsz hogy a felső tíz ezerből való vagy? Akkor te lehetsz a nagy iq betyár...
Én nem vagyok a felső tíz ezer tagja, ezt nem is szégyellem, de nem is vagyok koldus, útszéli cigány. Megtehettük volna mi is sokszor hogy autóval megyünk, de vagy nagyobb társasággal utaztunk, vagy nem akartunk annyit magunk vezetni. Nem esett le a karikagyűrű az ujjunkról mert busszal mentünk, a távolsági busz nem disznószállító, ugyanolyan emberek utaznak rajta mint te vagy én, csak nem hordják úgy fenn az orrukat. Én akárhányszor utaztam buszon egy-két kivételtől eltekintve teljesen normális, jól szituált emberek ültek rajta, nem pedig koldusok, mélyszegények, hajléktalanok.
A 15-ös választ én is kikérem magamnak.
Nem mondom, hogy milliomosok vagyunk, de az átlagnál bőven jobban élünk.
Mi pl azért utazunk busszal, mert senki sem akar közülünk 1500-2000 km-t levezetni (a sofőrnek az sokkal fárasztóbb, mint a pár órával hosszabb autóbuszos utat kibírni), illetve van aki (szintén közülünk) fél a repüléstől...
És ahogy írták előttem, eddig pár kivétellel mindenki tudott normálisan viselkedni. Annyiszor utaztunk már busszal, hogy nem hinném, hogy ez csak szimplán szerencse lenne.
Jobb is, hogy nem mész busszal, az ilyeneket, mint te, ott utálják, aztán emlegetik otthon a családtagjaiknak, hogy mekkora idiótához volt szerencséjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!