Kezdőoldal » Utazás » Európa » Rodoszra repülővel hány óra...

Jem'enfous kérdése:

Rodoszra repülővel hány óra az út? Kell valahol átszállni? Családokat a repülőn szétszoktak ültetni?

Figyelt kérdés
előre is köszönöm

2013. júl. 7. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Az attól függ hogy mész. Ha irodával mész, akkor valószínűleg charter gép lesz, így nem kell átszállni, kb 2 óra az út. Ha menetrend szerintivel mész, akkor át kell szállni.

A családokat szigorúan szét szokták ültetni, jó messzire egymástól...

Természetesen nem, de nem is értem mi lenne a logika abban, ha szétültetnék a családokat...

2013. júl. 7. 12:25
 2/8 A kérdező kommentje:
nem átszállásos köszönöm :))
2013. júl. 7. 12:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Első: szezonban van közvetlen Budapest-Rodosz menetrend szerinti gép minden szombaton. (Wizzair) Sok iroda is erre pakolja az utasait, de lehet, hogy van ezen felül charter is.
2013. júl. 7. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és a kérdésre még a válasz, hogy wizzairnél nincs ültetés. Oda ülsz ahova akarsz meg ahova még nem ült más. Persze költhetsz pár ezret elsőbbségi beszállásra ha azon parázol, hogy nem lesz egymás mellett helyed, de én elég sokat repültem már fapadossal és sose vettem ilyesmit, mégis mindig egymás mellett ültem azzal akivel szerettem volna. Ezt azért nem olyan nehéz megoldani. Persze nem utolsónak kell felmászni a gépre, mert akkor nem kell azon csodálkozni, hogy már szinte minden hely foglalt...
2013. júl. 7. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy oda ülsz ahová akarsz? Oda ülsz, ahová a jegyedet kaptad!!
2013. júl. 8. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó: nem. Ezek szerint még nem utaztál wizzairrel. Wizzairnél és ryanairnél is szabadon ülhetsz, nincs előre kiosztott hely. Néhány kényelmesebb hely van csak ahova nem ülhet, csak aki fizetett érte. A többi hely szabadon elfoglalható. Rodoszra ilyenkor szezonban wizzair jár szombatonként.

De persze lehet, hogy charter is van, pl Travel Service légitársaság talán jár oda is. Náluk lehet, hogy előre kiosztják a helyeket. Ezt nem tudom. A wizzairt biztosan tudom, ott tényleg ülhetsz ahova akarsz, avagy aki kapja marja alapon megy.

2013. júl. 9. 00:04
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek!!!
2013. júl. 9. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
mi travel service-el mentünk és ott úgy volt hogy mindenki oda ült ahová a jegye szólt
2013. aug. 10. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!