Kezdőoldal » Utazás » Európa » Volt mar valaki ugy Londonban...

Mug1313 kérdése:

Volt mar valaki ugy Londonban munkat keresni hogy nem kapott es haza kelett menjen?

Figyelt kérdés
2013. jún. 24. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt. Csak aki így jár, az nem nagyon hangoztatja mindezt! Egyébként aki kijön, nem talál munkát mondjuk 1,5 hónap alatt sem, az nem is beszél angolul, ezért is nincsen állása. Lehet minden másra fogni, de felesleges. A nyelvtudás hiánya az elsődleges ok, hogy valaki nem talál állást itt. A másik ok pedig, hogy a nyelvtudás megvan, ezért nagy mellénnyel rendelkező egyén nem vállal el egyszerűbb munkákat.
2013. jún. 24. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyelvtudassal szakmai munkat kell keresni, nem mosogatoit, meg dobozpakolot. CSAK akkor ha nagyon szukos a koltsegvetes.
2013. jún. 24. 17:01
 3/6 anonim ***** válasza:

"Nyelvtudassal szakmai munkat kell keresni, nem mosogatoit, meg dobozpakolot. CSAK akkor ha nagyon szukos a koltsegvetes."

Már ha valakinek olyan a szakmája, amivel itt el tud helyezkedni. Láttam én már jó nyelvtudással rendelkezőt mosogatni, csak mert nem értett semmihez sem. Aki kijön, általában nem egy kész vagyonnal érkezik, így érdemes elvállalni bármilyen adandó lehetőséget. Azonban nyílvánvaló hogy a szakmai munka az első.(már akinek)

2013. jún. 24. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem többen vannak olyanok, akik rájöttek, hogy irreális elvárásaik voltak, és fél éven belül inkább hazamentek. Például sokan úgy jönnek, hogy egy-két év alatt összespórolnak egy magyarországi házravalót, és aztán mehetnek haza, holott ez nyilván lehetetlenség, még akkor is, ha nem minimumon tengődik az ember.
2013. jún. 24. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:

20:35!

Igen, ezt én is tapasztaltam. Nagyon sokan jönnek olyanok, akik azt hiszik, hogy itt jól élnek, emellett az otthoni hitelt is fizetni tudják, meg még félre is raknak. Na, ez az ami nem megy. Lehet megtakarítani, jól élni, de nem minimálbérből. Fel lehet építeni itt egy jó egzisztenciát, de évekbe telik, még jó szakmával és nyelvtudással is. 4,5 éve élek itt, most érzem, hogy valóban megérte kijönnöm, az első fél év a legnehezebb, sokan feladják.

2013. jún. 24. 20:48
 6/6 lencsefőzelék ***** válasza:
* haza kellett mennie
2013. jún. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!