Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londoni vidámpark?

Londoni vidámpark?

Figyelt kérdés
Ki tud róla valamit mondani? Drága? Megéri elmenni oda??
2013. jún. 23. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a Chessingtonban lévőt ismerem, ami nagyon szórakoztató, viszont meglehetősen drága. Teljes árú azt hiszem 50 font körül van. A diák 25, az mondjuk még elviselhető, figyelembe véve, hogy bármire felülhetsz vele. Viszont bosszantó, hogy a nap felét sorbanállással tölti az ember. Hogy megéri-e? Hát ezt nem tudom megítélni, szerintem kellemes napot lehet eltölteni egy vidámparkban ha jó a társaság, de ha turista lennék, akkor én inkább valami másra költeném a pénzem és az időmet, mert amúgy szerintem a budapesti vidámparkban is nagyjából ugyanazt megkapja az ember.
2013. jún. 23. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a Thorpe parkban voltam pár éve, nekem nagyon bejott, de teny, hogy sokat kell ott is sorba allni. Nem igazan lehet ez miatt mindent kiprobalni vagy duplazni. A jegyek nagyon dragak, de szoktak lenni ilyen-olyan termekekkel 2in1 jegyek, bar most nem tok ilyen akciorol. Erdemes keresgelni a neten.

Ha hosszabb idot vagy itt szerintem erdemes egy ilyen theme parkot meglatogatni.

2013. jún. 24. 01:19
 3/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. Én kint élek, de még sosem voltam itt kint vidámparkban. Mondjuk nem is én akarok menni, hanem a rokonom aki nemsokára kijön nyaralni hozzám. Ő kért meg hogy nézzek utána a vidámparknak, de megmondom őszintén, fogalmam sincs hogy hol tudnék utána nézni. Még a londoni vidámpark nevét, helyét sem tudom hol van.
2013. jún. 24. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Chessington World of Adventures így keress rá arra mit én mondtam. Van még egyébként Windsorban a Legoland, de az inkább a kisebb gyerekeknek izgalmas.
2013. jún. 24. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Az enyim meg [link]

Nem nagy ördöngősség. :) A Legoland tényleg kisebbeknek való.

2013. jún. 24. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!