Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a hosszútávú vonatozásal kapcsolatban? Pozitív, negatív?

Figyelt kérdés
Németo-ba utaznék vonattal, éjszaka, fekvőhelyes kocsiban. Mire számíthatok?
2009. okt. 13. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Fekvőhelyes kocsi csupán azért nem jó mert folyamatosan figyelni kell a cuccodra :( viszont ált. külön magyar vagon van, ahol jó kis társaság verődhet össze :) Ha meleg van, akkor meg az osztrák határig nem kapcsolják be a légkondit, és a jó magyar sinek miatt odáig csak vánszorog a vonat :( A táj viszont gyönyörű, fárasztó, de megéri :)
2009. okt. 13. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi régebben Bulgáriába utaztunk vonattal,szintén hálókocsival...Egy fülkében 6-an voltunk(mind barát).Én élveztem a vonatozást,csak 1 rossz élményünk volt.A mi kocsikabinban nem lehet felhúzni az ablakot.Így éjszaka is amikor le engedtük az ágyakat,az aki középen,és fent aludt az éjszaka végig fázott(nyáron utaztunk)Nappal meg előfordult,hogy valaki innivalót vagy bármit kidobott az ablakon az hozzánk esett be:)Meg az volt zavaró,hogy 2 napig nem tudtál fürdeni:)

De én ezekkel együtt is nagyon élveztem:)

2009. okt. 13. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Hálókocsival utazz, az biztonságosabb, mint a fekvőhelyes, mert abban nem raknak össze idegeneket, és magadra tudod zárni az ajtót. Kérdezd meg, jár-e arrafelé ún. szállodavonat, mi Spanyolországban voltunk olyannal, rendesen kulcsot kapsz a kabinodhoz, és saját fürdőszobád is van.
2009. okt. 13. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!