Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha nyáron 16 leszek, akkor...

Ha nyáron 16 leszek, akkor külföldön is vállalhatok diákmunkát?

Figyelt kérdés
Tök jó lenne pl Angliában diákmunkát vállalni. Valami olyasmire gondoltam, hogy dolgozok valahol, és nem fizetséget adnak, hanem hogy ott lakhatok valahol. Vagy ez nem telik ki diákmunkából? Vagy milyen lehetőségek vannak, ha szeretnék külföldön dolgozni (vagy legalábbis lenni) pár hónapot?
2009. okt. 12. 22:44
 1/3 anonim válasza:

persze,legalabb is itt hollandiaban biztos...

mashol nem tudom,de itt sok kulfoldi fiatal dolgozik.talalkoztam magyarokkal,lengyelekkel stb

2009. okt. 13. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Keresd fel az SCI honlapját. Több szervezet is van, akik önkéntes munkákat közvetítenek, én voltam már kettőben is. 19 vagyok. Nálunk feltétel a 18. életév betöltése, de volt 16 éves táborozó társam is Törökországból, így biztos kivételt tesznek néha. Bár ebben a helyzetben nem vagy teljesen szabad, a csapattal kell lenned, de nekem nagyon tetszett, ha lehet jövőre is megyek.
2009. okt. 13. 14:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Angliában és Németországban tuti nem, mert 18 év a korhatár mindkét országban.
2009. okt. 14. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!