Segitseg. Milyen kint?
Figyelt kérdés
Lehetosegem nyilt kiutazni Pragaba..
Biztositanak a lakhatast, a tanulast es az egyeb szuksegleteket. Az anyukammal mennek ki.
Mi tevo legyek? Ha kerdesed van meg, hogy kiegeszitsd a valaszodat, csak nyugodtan. :)
2013. jún. 17. 21:55
1/5 A kérdező kommentje:
Praga jo hely? :)
2013. jún. 17. 21:56
2/5 anonim válasza:
Prága a kedvenc európai városom. Voltam már sok helyen, éltem már Bécsben, Rotterdamban és jelenleg Londonban de Prága nálam mindent visz. Van egy olyan hangulata számomra ami miatt egyből otthon éreztem magam, barátságos emberek, bohém építészet, jó kaják és gazdag történelem.
3/5 anonim válasza:
Én is imádom Prágát :)
Csak egyszer voltam ott pár napot, de nagyon szép. Tényleg jó kaják vannak, a sörökről nem is beszélve. És tetszik a cseh nyelv is. Néha olyan vicces szavaik vannak :D
4/5 A kérdező kommentje:
Digo, koszonom a valaszodat. Ez sokat segitett, mivel tapasztalatbol irtad le a manifesztaciodat. :*
2013. jún. 18. 12:00
5/5 A kérdező kommentje:
11:17
Koszonom :D
Hat.. en nem szeretem a sort, hidegen hagy.. de annal jobban kedvelem az eteleket. Igen, nagyon szep varos es meg van a maga sajat kis hangulata, tehat ebben biztos nem csalodok majd. Annak is orulok, hogy otthonias a hangulata hiszen a varos fekvese, illetve elrendezese egy piciket Budapestre emlekeztet.. :)
2013. jún. 18. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!