Kezdőoldal » Utazás » Európa » A booking.com-on szeretnék...

A booking.com-on szeretnék foglalni. Hitelkártyát kér, nekem csak folyószámlám van és ahhoz Master Card bankkártya. ígyis le tudom foglalni, vagy mindenképp hitelkártya kell?

Figyelt kérdés
2013. jún. 17. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is a sima bankkártyámmal foglaltam, nem hitelkártyával.
2013. jún. 17. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Az amcsik (szinte) mindenre hitelkártyát használnak (a booking.com meg eredetileg amcsi). Így aztán a Credit Card, ami valóban hitelkártyát jelent, a magyar fordításban is hitelkártya maradt, holott mi, magyarok inkább bankkártyát (debit card) használunk. Ha a kártya alkalmas internetes fizetésre, akkor elfogadja a booking.com is.
2013. jún. 17. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a kártyád Mastercard vagy Visa, akkor jó a booking.com-on is!
2013. jún. 17. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valóban elfogadta, sikerült is lefoglalnom, annyi hogy a visszaigazoló emailt nem kaptam még meg. Azt mennyivel a foglalás után szokták küldeni?
2013. jún. 17. 18:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy-másfél óra után szokott jönni a visszaigazolás.
2013. jún. 17. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!