Kezdőoldal » Utazás » Európa » Apartman foglalásnál megszokot...

Apartman foglalásnál megszokott az előleg átutalása?

Figyelt kérdés
Makarskára mennénk az idén, és találtunk is szép magán apartmanokat. Viszont olyan 15ezer Ft értékben kérnek előre utalással Eurot. De az email címe is Yahoo-s :S Szóval ez megszokott dolog, vagy csak lehúzás?

2013. jún. 15. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen megszokott dolog és a Booking.com-nál is az esetek 99%-ában kell előleg.Nyugodtan utalhatsz ,aztán majd kapni fogsz egy visszaigazoló e-mailt és minden ok.
2013. jún. 16. 10:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Azért elég tipikusan magyar szokás egyből támadni a kérdezőt... Kit hitegetek? Nem foglaltam le, érdeklődtem és ennyi! HA nem szimpi a kérdésem, kopj le, és válaszolj másnak ...
2013. jún. 16. 12:03
 13/21 anonim ***** válasza:
26%
De ki tartaná fent neked a helyet a két szép szemedért? Milyen világban élsz te?
2013. jún. 16. 12:18
 14/21 anonim ***** válasza:

A 11-es egyszerűen mellébeszél...

A Booking.com-nál egyáltalán nincs előleg. Már 15-ször foglaltam szállást Berlintől Split-ig, de soha nem kellett előleget fizetnem. El kellene olvasni az apróbetűs részt is, akkor könnyebben megérted: Egynapi szállás árát zárolják a bankodnál rövid időre, amit megérkezésedkor fel is oldanak.

2013. jún. 16. 12:33
 15/21 anonim válasza:
AZ nem előleg,hanem foglaló, amit természetesen buksz ha nem veszed igénybe a szállást!
2013. jún. 16. 14:26
 16/21 anonim ***** válasza:
41%

A kérdező a szokásos magyaros bunkó hozzáállású:

Az ilyenektől menekülni kell!

2013. jún. 16. 17:40
 17/21 anonim ***** válasza:
Mi is fizettünk előleget, nem találtam benne semmi kivetni valót. Nem köteles senki céges e-mailt használni, szerintem a yahoo teljesen rendben van. Ha beadna valami horvát krixkraxos címet, akkor meg nagy esély lenne melléütni a számodra semmilyen jelentéssel nem bíró szöveget.
2013. jún. 17. 17:21
 18/21 anonim ***** válasza:
Utazási iroda is kér előleget/foglalót, akárhogy is nevezzük, sőt a teljes összeget utazás előtt. Mi Venerén és Agodán foglaltunk, mindkettő kért előleget/foglalót.
2013. jún. 25. 16:35
 19/21 anonim válasza:

A foglaló biztosíték a vendégnek,hogy nem adják másnak a szállást,a tulajnak pedig, hogy biztosan megjön a vendég!

A FOGLALÓ NEM JÁR VISSZA!!!SEMMILYEN OKKAL!

2013. júl. 14. 15:08
 20/21 anonim válasza:
Az előleg visszajár , a foglaló nem!
2013. júl. 14. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!