Kezdőoldal » Utazás » Európa » Repülőjegy foglalásnál kisebb...

Repülőjegy foglalásnál kisebb hiba. Szerintetek feltűnik valakinek?

Figyelt kérdés

Tegnap foglaltam jegyet, a kislányommal megyek majd haza. Azt x-eltem be, hogy 2 éves alatti, de akkor már 1 héttel elmúlik majd 2 éves. A visszaúton meg majd 1 hónappal.

Szerintetek fog szólni valaki?

(Árkülönbség miatt.) Amúgy easyjet.

2010. aug. 16. 12:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor a személyi igazolványát meg szokták nézni, de hogy az évet is azt nemtudom. Nem hiszem hogy ennyi miatt belekötnek. Jó utat.
2010. aug. 16. 12:59
 2/7 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
Nem hiszem és te is gondolj pozitívan.
2010. aug. 16. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nem lesz gond..Már csak ezért sem,mert magát a repülőjegy árát nem befolyásolja az 1-2 hónap eltérés..

Akkor lenne gond pl? a wizzair-nél ha mondjuk a gyermeknek úgy veszed a jegyet,hogy 14 év alatti,de időközben betölti a 14 évét.Mert más árjegy kategóriában van..De a 2 évnél még elnézik,bár itt is pont a 2 év a váltóhatár..

Mert ugye van a 0-24 hónapos korig (itt is más árban van a jegy) majd 2-14 éves korig..

2010. aug. 16. 14:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Amikor en vettem a kisfiamnak repülöjegyet az interneten, akkor az oldal mindig kerte a gyermek születesi datumat, es az alapjan dölt el, hogy babajegyet vagy gyermekjegyet kap e. Ezek szerint a tied nem ilyen volt. Szerintem egy hetböl nem csinalnak gondot. Bar eleg komoly összeg a különbseg, a babaknak ugye nem kell külön szek, ezert 90 % engedmenyt kapnak, mig a 2-12 eves kor közti gyermekek csak 10 %ot. Lehet az lenne a tuti, ha rakerdeznel.
2010. aug. 16. 14:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem kérte a születési dátumot, amúgy össz vissz 4000 Ft a különbség (oda-vissza).

Igazad van, legjobb ha rákérdezek, aztán ha valami horribilis összeget kéne fizetni, akkor inkább úgy csinálok a reptéren mint aki semmiről se tudott.

2010. aug. 17. 11:24
 6/7 anonim válasza:
Na, sikerült?:D
2010. szept. 19. 20:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem. Épp tegnap mentem volna, észrevették, elküldtek a jegyeshez sorba állni. Mire sorra kerültem befejezték a check in-t. Megjegyzem a check in elején már ott voltam, de olyan szuper a szervezés, hogy másfél órát álltam sorban. (Persze gyerekkel, táskákkal..)
2010. szept. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!