Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen tapasztalatotok van...

Milyen tapasztalatotok van Montenegro-ról?

Figyelt kérdés
A családommal agusztus környékén készülünk Montenegróba pontosabban Ulcinj városba! Miit érdemes megnézni arra ? Tapasztalatok vélemények...

2013. jún. 12. 12:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Mi a part "másik felét" jobban szeretjük, Budva, Kotor, Herceg Novi, nagyon szép a táj, tiszta a víz, sok a látnivaló ha nem túl jó az idő. Ulcinjt és nézegettem már,

jól néz ki a hosszú strandja, de mástól úgy hallottam, hogy kicsit "albános" az a rész. Tavaly annyiért foglaltunk egy apartmant Herceg Novi mellett, saját stranddal, amennyiért Ulcinjba egy partól távolabbi került volna. Egyébként én sokkal jobban szeretem Montenegrót mint bármelyik más adriai országot.

2013. jún. 12. 14:52
 2/2 lencsefőzelék ***** válasza:
Montenegró déli része (Bartól délre) olcsóbb ugyan, de cserébe koszosabb, szemetesebb, mint az északi, és szerintem nincs annyi látnivaló sem. A hosszú, homokos strandja jó, de kb. ennyi. Ja, az óvárosból szép a kilátás a központi strandra (Mala Plaža).
2013. jún. 13. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!