Milyen tapasztalatotok van Montenegro-ról?
Figyelt kérdés
A családommal agusztus környékén készülünk Montenegróba pontosabban Ulcinj városba! Miit érdemes megnézni arra ? Tapasztalatok vélemények...2013. jún. 12. 12:02
1/2 anonim válasza:
Mi a part "másik felét" jobban szeretjük, Budva, Kotor, Herceg Novi, nagyon szép a táj, tiszta a víz, sok a látnivaló ha nem túl jó az idő. Ulcinjt és nézegettem már,
jól néz ki a hosszú strandja, de mástól úgy hallottam, hogy kicsit "albános" az a rész. Tavaly annyiért foglaltunk egy apartmant Herceg Novi mellett, saját stranddal, amennyiért Ulcinjba egy partól távolabbi került volna. Egyébként én sokkal jobban szeretem Montenegrót mint bármelyik más adriai országot.
2/2 lencsefőzelék válasza:
Montenegró déli része (Bartól délre) olcsóbb ugyan, de cserébe koszosabb, szemetesebb, mint az északi, és szerintem nincs annyi látnivaló sem. A hosszú, homokos strandja jó, de kb. ennyi. Ja, az óvárosból szép a kilátás a központi strandra (Mala Plaža).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!