Kezdőoldal » Utazás » Európa » Montenegróba valami szép...

Montenegróba valami szép helyre, ami közel van a homokos parthoz és nem túl drága valaki írjon már vagy linkeljen már címeket!?

Figyelt kérdés

2013. febr. 25. 09:56
 1/2 anonim válasza:
Szia, Montenegro legszebb (azt hiszem egyetlen) homokos tengerpartja Ulcinj. Egyben a legszebb és a leghosszabb part is.Kozel van az albán határhoz is, ami szerintem egy plusz. Maga az árak az egész országban nem tul nagyok. Esetleg ajánlani tudom Bar városát, ott tudom, hogy jo árak vannak. A városon bévul Sutomore rész a legszebb. Bár ott kavicsos part van, egy gyonyoru hely, és ha homokos partra vágynátok, Ulcinj sincs busszal tul messze.
2013. ápr. 6. 00:25
 2/2 anonim válasza:
Szia, én tudok jó apartman házat, ahol a part homokos és gyönyörű. Radovici a helység neve. Szobákat is lehet bérelni, azzal hogy akkor több szoba osztja a konyhát. Többször is visszajártunk, a tulaj beszél angolul, imádom azt a helyet. A Kotori öböl is fél órára van, Budva kb. 1 órára. Ha továbbra is érdekelt vagy akkor jelentkezz és küldök részleteket.
2014. dec. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!