Megoldható? ( Kocsival Londonba )
Van olyan autókölcsönző Mo.-on, ahol a bérelt kocsit Londonban lelehet adni egy ún. kirendeltségnél?
Néztem az oszkar.hu-t is és nem tudom, hogy bemerjek e ülni idegen autójába egészen Londonig... veszélyes vagy nyugodtan megbízhatok ebben a rendszerben?
Az Oszkáron nézd meg a sofőr értékeléseit. Kezdővel én sem utaznék, de van jópár emberke, akinek fullos az értékelése- bennük megbízhatsz. Persze problémák ebben a rendszerben is akadhatnak- pl egy lerobbanás esetén nincs cserekocsi, nem tudhatod milyen utitársaid lesznek stb..
Ha megengedheted magadnak, akkor inkább kölcsönözz.
Meg kell kérdezned a kölcsönzöt.
Régen (3 éve) tuti nem lehetett nyugati országból felénk hozni egy kölcsönzött autót.
Egy német cégnek dolgoztam, és akkor akartak így Mo-ra utazni, de akkor csak ausztria, németország, franciaország, benelux, dánia, és svájc volt benne a biztosítói körbe, a lopások miatt másik országba tilos volt vinni a kölcsönzött autót. Lehet változott, lehet Mo-ról kilehet nyugat fele vinni, meg kell kérdezni.
Gondolj bele, hogy azt az autót vissza kell hozniuk Magyarországra. Ezért több 100 ezer forintot el fognak kérni és nem is mindegyik vállalja.
Én pár éve néztem utána, mikor nem lehetett repülni a hamufelhő miatt. Ha jól emlékszem kb 500ezer ft-ra jött volna ki úgy, hogy csak Bécsig jöhettem volna vele (tehát én Mo-ra akartam eljutni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!