Angliaban vagyok es hazaszeretnek menni kocsival, viszont van egy torpehorcsogom es nemtudom hogy miket kell elinteznem ahhoz hogy a kompon atvihessem?
Én egy kis höri miatt nem aggódnék. A kutya azért más tészta ha belegondolunk.
Pár éve én is autóval jöttem haza, és a mögöttem lévő autóban vadászgörényt hoztak. Abba sem kötöttek bele, pedig nekik kell veszettség elleni oltás is!
Hozd haza a kis rágcsálót egyben, és persze magadat is :)
En tengerimalacot mar repulovel is vittem, beraktam egy muanyag dobozba (lyukas volt, h kapjon levegot) a dobozt meg beraktam a hatizsakba.
A zsakot meg siman atkuldtem az atvilagitos masinan es az or csak vigyorgott, mikor latta, hogy a rongten kepen valami mozog...
Persze nem eroskodtem, hogy a legitarsasaggal tudassam a dolgot, a biztonsagiakat meg nem erdekelte.
Rakd be a csomagtartoba, senki nem fogja tudni, hogy ott van!
Ha túl akarod bonyolítani az életedet és meg akarod könnyíteni a pénztárcádat, akkor parázd túl. Ebben az esetben igen, be kell szerezned egy állatorvosi papírt arról, hogy az állat egészséges, majd külön jegyet kell váltanod neki. De akkor viszont járj utána annak is, hogy az összes országban, amin átutazol pontosan mi is a szabály.
Ha egyszerűre akarod fogni a dolgot, akkor azt csinálod, amit az első válaszoló is javasolt. Beteszed a hörit egy hordozóba és lerakod az első és a hátsó ülés közé.
Mi amúgy nyulakat hordtunk haza egy időben. Törpenyulakat. Rengeteget. Én is folyton sz.rrá paráztam magam, hogy majd elkapnak mi lesz, de soha senki nem nézte, hogy mi van a kocsiban. Kifele ez nem para... befele már számonkérhetnek, de én befele is csempésztem már nyulat. Igaz ezt csak egyszer. szóval hidd el, kifele nem gond. Sem a vonaton, se a kompon nem nézik és szedik szét a kocsit. Nálunk volt, hogy több nyuszi is volt. Beraktam őket egy dobozba és a dobozt be a két ülés közé. A kompon még ott voltak, miután leszálltunk tettem át őket egy nagyobb dobozba, hogy kényelmesebben utazzanak a csomagtartóban.
Azért az a reptéres sztori meredek, hogy nem szóltak semmit az átvilágításnál!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!