Szerbiából Magyarországra magánszemélyként 10 doboz energiaitalt áthozhatok? Esetleg egy tálcával (24 db)? Kerékpárral, hátizsákon utaznék, tehát az nem megoldás, hogy elrejtem a csomagtartóban.
Nyugodtan hozhatsz egy tálcával, ha elbírod.
Mint nem-alkoholos ital, nincs konkrét literszám, hogy mennyi hozható be, egyedül az átfogó 300EUR értékhatárnak és a kizárólag saját/családi felhasználásra szánt termék kitételnek kell megfelelni.
Szerintem akár kettővel is hozhatsz, kimagyarázható, bár abba már lehet belekötne egy vámos, ha rossz napja van, hogy eladni hozod.
Válasz #1-re: Köszönöm a hozzászólást, nem hiszem, hogy egy tálcánál többet el tudnék vinni. Saját fogyasztásra lenne.
Válasz #2-re: A Magyarországon forgalmazott italok koffeintartalmát lecsökkentették ill. kivonták belőle a taurint. Nem vagyok rendszeres fogyasztó, de a munkám és a tanulmányaim miatt időnként szükségem lenne rendes cuccra.
Az Ultra energy dobozán látszik, hogy fel van tüntetve a taurintartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!