Mit lehet írni egy cserediákos bemutatkozóba? Sürgős!
már kérdeztem néhány helyen de eddig nem sok hasznos választ kaptam és a hátáridő már elég közel van , ezért krlek segítsetek : egy cserediákprogram bemutatkozószövegéhez kéne...már írtam néhány sort de ezek elég adatszerűek ,szóval egykét barátságos témát/mondatot vagy olyan dolgokat keresek amit ilyen levélbe szoktak írni
előre is köszi
az első levél, mindig picit "hivatalos".
leírod ki vagy, bemutatod a családod, mit csinálsz szabadidődben, kb ugyanezekre a dolgokra rákérdezel, és leírod, hogy nagyon örülsz neki, hogy (ő) lehet a cseretársad, és már alig várod, hogy találkozzatok. aztán a következő leveleknél már beindul a dolog. aztán mire megérkezik, már mindketten zsongani fogtok az izgalomtól.
Hat az adataidat, igazabol egy oneletrajzban is azt irod le, hogy eddig mit csinaltal.
Ird le hogy mennyi idos vagy, hol szulettel (a varosodrol hires dolgot)a szuleid mivel foglalkoznak (ezt csak ha buszke vagy ra) a testveredrol is hogy fiu, lany, mennyi idos, mivel foglalkozik. Melyik suliba jarsz, melyik a kedvenc tantargyad, mit csinalsz a szabadidoben a legszivesebben. Miert szeretnel cserediak lenni, miert orulnel ennek, mit varsz ettol a programtol..stb. Mi szeretnel lenni ha nagy leszel, mivel szeretnel foglalkozni...
nagyon köszi mindkettőtöknek a rengeteg segítséget !
jöhet még !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!