Hol van olcsó szállás (ETAP, v forma1-es hotelok) az autópálya mellett Bibione irányába (Magyarországról), Udine után?
Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 08:33
1/3 anonim válasza:
Egyik sincs Olaszországban.
[link] -on tájékozódhatsz a szálláshelyek felől, hogy merre vannak, és az oldal alján felsorolt szállodaláncok (Ibis, Etap stb) kínálatában lehet, hogy találsz megfelelőt.
2/3 anonim válasza:
BAsszus és Londonban voltam és ilyen Forma1es "hotelnak nevehett bódék voltak" kérlek ne menj oda!! inkább adj ki érte kcisivel több pénzt de az nagyonnem éri meg!!! Büdös, koszos, kicsi a szoba, feljön a szennyvíznek a szaga, a vw és a tuhanyzó tocsog a víztől és sztem még félelmetes is. én pl nagyp féltem bent..:S bementem és elment az áram.. mert ugye az magétól vilégít és felrtőtlenít meg minden rossz amit el tudsz képzelni!! Olcsó de nem éri meg! remélem tudtam segíteni..
3/3 anonim válasza:
Tényleg fura ez a forma1-es hotel...főleg a wc és zuhanyzás, de kibírható benne 1-2 nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!