Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol van olcsó szállás (ETAP,...

Hol van olcsó szállás (ETAP, v forma1-es hotelok) az autópálya mellett Bibione irányába (Magyarországról), Udine után?

Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 08:33
 1/3 anonim válasza:
100%

Egyik sincs Olaszországban.

[link] -on tájékozódhatsz a szálláshelyek felől, hogy merre vannak, és az oldal alján felsorolt szállodaláncok (Ibis, Etap stb) kínálatában lehet, hogy találsz megfelelőt.

2008. aug. 15. 08:42
 2/3 anonim válasza:
57%
BAsszus és Londonban voltam és ilyen Forma1es "hotelnak nevehett bódék voltak" kérlek ne menj oda!! inkább adj ki érte kcisivel több pénzt de az nagyonnem éri meg!!! Büdös, koszos, kicsi a szoba, feljön a szennyvíznek a szaga, a vw és a tuhanyzó tocsog a víztől és sztem még félelmetes is. én pl nagyp féltem bent..:S bementem és elment az áram.. mert ugye az magétól vilégít és felrtőtlenít meg minden rossz amit el tudsz képzelni!! Olcsó de nem éri meg! remélem tudtam segíteni..
2008. aug. 23. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg fura ez a forma1-es hotel...főleg a wc és zuhanyzás, de kibírható benne 1-2 nap...
2011. aug. 28. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!