London, tanácsok?
Londonba utazok szeptemberben, tudom nem nagy szám de nekem életem vágya volt! Tudtok tanácsokat adni? Utazás, látnivalók stb....
A múzeumokban lehet fényképezőt használni? Mi az amit kötelező megnézni, nem hagyható ki?
igen is nagy szám, van aki egész életében még a Balatonra sem jut el, annyira szegény. Nekem is hatalmas élmény volt London, tavaly októberben voltam először, bele is szerettem. Idén nyáron és ősszel is megyek:)
Gondolom hallottál már a legfőbb látványosságokról, mint pl. a Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, St. Paul's Cathedral, Westminster Abby, Tower-Tower Bridge, Picadilly Circus, ezeket mindenképp nézd meg. Ezen kívül én még nagyon javaslom a British Museumot, mondjuk az inkább 2 napos program(nekem 1 nap volt rá, ezért 1-2 dolog kimaradt), a belépés ingyenes, amin személy szerint nagyon csodálkoztam. Natural History Museum-ot se hagyd ki, ha jól emlékszem az is ingyen volt. Nekem a Madame Tussauds volt az egyik kedvenc időtöltésem, nem csakviaszbábuk vannak, hanem vannak extrák is,pl. 4D mozi , hát...életem legjobb mozis élménye, pedig kb. 20-25 perc volt az egész ha jól emlékszem. Akkor Baker Streeten mindenképp nézd meg a Sherlock Holmes Museumot, de menjetek oda nyitás előtt 1 órával, mert hatalmas sor szokott lenni. Madame Tussauds-nál is ugyan így, mert különben órákat állhattok sorba. Másik kedvencem a Harrods áruház, azt semmiképp se hagyd ki. Hát én olyat még filmekben sem láttam, el fogsz ájulni. Bár én már a Karácsonyi időszakban voltam és akkor már minden ilyesmi ki volt pakolva, de már te is látni fogod mert ott már szeptemberben elkezdődik a karácsonyi készülődés szerintem. Van még a Selfridges, az is egy hatalmas áruház, oda is menj el. Tök jó kajákat lehet venni, csokikat, cukrokat, lekvár, tea különlegességeket meg más édességeket. Esetleg elmehettek színházba vagy moziba is. A parkokat is érdemes megnézni, Hyde Park nekem tetszett, bár nincs sok fa, csak egy hatalma füves rész az egész. Nekem a St. James Park tetszett a legjobban, az a Buckingham palotához vezet, nagyon sok kacsa meg mindenféle madár van ott, de roskadásig, meg mókusok rohangálnak mindenhol. Hát, hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!