Nyaralás egy barátnővel, kompromisszumra kellene jutni, tanácsok?
Sajnos a barátnőd csak(!) barnulni akar, hogy majd itthon tudjon vele "felvágni" a haveroknak...
Sok hasonló honfitársunk van, aki egy vagyonért elrepül valahová és ott a medence mellett döglik egy hétig!!
Ezért azután tényleg érdemes elutazni...
Itthon meg majd szajkózza, hogy voltunk (pl.) Görögbe és mindenkit kioktat az országról, holott igazából nem távolodott el 2 méternél jobban a szálloda medencéjétől!
A repülős útnak még van egy óriási hátránya, hogy utána helyhez vagy kötve!
Az autóbérlés, meg q*rva drága.
Neked más az igényed!
Ha már oda utazol, látni is szeretnél valamit az országból.
Viszont "töketlen vagy egyedül", ha nincsen aki navigál.
A megoldás roppant egyszerű:
Dobjad ezt a csajt és keress helyette magadnak egy idegenvezető-csajt!! :))
Régen én is turista csordával utaztam, aztán egyszer belekóstoltam az egyéni szervezési útba és azóta mást else tudok képzelni.
Merj kezdeményezni, vegyél egy útikönyvet és fedezz fel egy új helyet.
A tanácsom úti célnak pedig Róma.
Romantikus hely, fapadossal viszonylag olcsó, de ez akkor olcsó ha minél elöbb lefoglalod, szóval ha nem ősszel mennétek a sok tökölés miatt ezt benézted (ha időben foglalsz 10ezer, ha nem 40ezer a jegy).
Úgy, hogy ajánlom az [link] mert ugyen annyi de jobb így már.
Rómában egy hév szerű járattal lehet kijutni a tengerpartra és van ingyenes strand is (szállás helyen elmondják, hogyan jutsz oda)
Olcsó szállás pedig itt van, de ezt is időben kell foglalni:
Azért egy repülő utas nyaralást illik tavasszal leszervezni készre ha nyáron akartok olcsón menni.
Pedig vannak fakultatív programok mindenhol. Ha nem utazási irodával utaztok, hanem egyénileg, akkor annyi a teendő, hogy bemész ott egy helyi utazási irodába és befizetsz egy kirándulásra. Ilyen lehetőség minden nyaralóhelyen van. Ráadásul közvetlen ott befizetni biztos olcsóbb mint a magyar iroda által szervezett. Mi is befizettünk ilyenre, mert mi egyénileg utaztunk, de szerettünk volna kirándulni is szervezetten. Így a barátnőd napozhat a tengerparton, te meg elmész kirándulni, és nem leszel egyedül sem, jó lehetőség az ismerkedésre is. Este meg találkoztok újra a barátnőddel.
Én így oldanám meg.
Én rábeszélném a barátnődet a buszra, a helyedben ... repőlúvel minimum 2X annyiba fog kerülni... Ha busszal mentek akkor azt a plusz 100E-et amit megspóroltok az utazáson eltudjátok majd sokkal hasznosabban is költeni. Pl mindn nap ehettek étteremben, Kölcsönözhettek motort hogy bejárjátok a helyet,Vizisportokat próbálhattok,Vásárolhattok kedvetekre,napágyat bérelhettek a tengerparton :) És én Görögorszgáot ajánlom nektek , mert olcsó,közel van és persze a tengerpart miatt :)
szerintem beszéld rá a barátnődet!
Mi tavaly busszal mentünk , 15óra volt az út , és kibirható volt csak kellett volna párnát vinni és akkor sokkal kényelmesebb is lett volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!