Kezdőoldal » Utazás » Európa » Londonban mennyit keres...

Londonban mennyit keres átlagosan egy felszolgáló?

Figyelt kérdés
Aki felszolgálóként van kint az írhatna tapasztalatokat. Köszönöm.
2013. jún. 2. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyban függ a helytől és a ledolgozott órától is a kereset. De olyan 1000-1400 font között keresnek nettóban borravalóval együtt. Olyan helyre érdemes menni, ahol európai származású a tulajdonos, mert nagyobb eséllyel kapsz normálisabb pénzt. Egyik lakótársam egy kisebb bárban felszolgáló, ő órabérben van, órabére 7.25 bruttó. Heti 45-60 órát dolgozik, minden hónapban más fizetése van, ledolgozott órák függvényében.

A felszolgálók még relatív jól keresnek, viszont nagyon sokat dolgoznak érte. Én heti 37.5 órát vagyok az irodában és megkeresek 1660 font nettót, szóval innen nézve, sokat dolgoznak, kevés pénzért.

2013. jún. 2. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
nagyon változó. van olyan ismerősöm aki 1000 fontot keres. Én pincérként 1800-2000 fontot kapok nettóban borravalótól függően.
2013. jún. 3. 01:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Privátban tudnál írni? Lenne pár kérdésem. :)
2013. jún. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!