Mit ajánlotok, hol a legolcsóbb a szállás, és hol tudjuk leghasznosabban eltölteni az időt?
Londonban találsz olcsón szállást (Wembley stadionnál van egy nagyon jó angol pub, igényes szobákkal, tényleg nagyon olcsón (talán 20 font egy éjszakára / fő).
De Londonban közlekedni kell, az sem egy "olcsó" dolog.
Én Párizsba repülnék, ha még nem voltatok ott. Baráti árak, szép környezet.
Párizsban (illetve a külvárosokban) vannak Formule 1 szállodák. Minél messzebb van a városközponttól, illetve Párizstól annál olcsóbb.
Mi két hét múlva megyünk Londonba,a szervezésnél erről az oldalról indultam el: www.londonkalauz.hu
Mindenről találsz itt információt: látnivalók, közlekedés, szállás stb.
A szállást a www.booking.com oldalon, interneten keresztül foglaltam le. Ezenkívül még a www.hrs.de oldalt tudom ajánlani, itt is nagyon sok szállás lehetőség van.
Hát igen, London elég drága. 1 font most kb. 300 forint. Mi csak 3 napra megyünk, egy kicsit számolgattam, és csak a közlekedésünk kb. 40 font lesz. A belépők a nevezetességekbe a mi pénztárcánkhoz képest szintén drágák. Több múzeum pl. a British múzeum is viszont ingyen látogatható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!