Anglia vagy Franciaország?
Figyelt kérdés
Valószínűleg olyan munkát fogok választani, hogy lehetőség szerint kiköltözhessek valamelyik országba. Csak azt nem tudom, hogy mondjuk orvosi ellátás, vagy klíma, vagy az ott élő emberek szempontjából melyik lenne a megfelelő?2009. okt. 4. 17:31
11/15 anonim válasza:
Most figyelj, mindenki Angliába megy ki! Mert ott lehet karriert befutni és angol ugyebár.. Európában kb. nincs más lehetősége az embernek ahol angolul beszélnek! De ha te tudsz franciául.. Hát menny oda.. Időjárás egy fokkal jobb, amint olvastad az emberek sokkal kedvesebbek és nincs olyan óriási túltengés! Lehetséges Angliába nem találnál munkát, amikor meg Franciába lenne számodra hely.. Anglia már telített. Én a helyedbe Franciao.-t választanám!! :)
13/15 anonim válasza:
FRANCIa szebb, jobb idó van, jobb a hangulata :)
14/15 anonim válasza:
Én éltem mind két helyen, Angliát jobban szerettem és ide is jöttem vissza.
De szerintem nézd meg mindkettőt (pláne, ha fiatal vagy, ráérsz rászánni 1-1 évet), és aztán döntsd el saját tapasztalat alapján. Mindenkinek más más tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!