Anglia vagy Franciaország?
Én Angliában élek jó pár éve,és a tapasztalatom azt mondja,hogy sokan azért választják Angliát,mert az angol nyelv könnyebb mint a francia(sajnos nem tudok francia nyelven egy szót se, így nincs össze hasonlítási alapom)
Bár sokan azt hiszik,hogy elég ha motyogok valamit,és van meló..Régen így volt,ma már nem!Gondolom Franciaországban is hasonló a helyzet.De ha csak azt vesszük,hogy angolul jobban tudnak sokan kommunikálni(többen tanulják ezt a nyelvet) akkor Angliába érdemes menni.Ha az időjárást nézzük akkor Franciaország!Angliának hosszabb távon igencsak lehangoló időjárása van..Az emberek szempontjából??Ezt nem nagyon értem,mert itt Angliában a magyarok nem igazán összetartóak.Akinek biztos állása van,és régebb óta kint él,az elvan magával,és a megszokott társasággal.Az angolok meg hát...vannak érdekes fazonok,de sok köztük a "nem normális"...Franciáknál nem tudom mi a helyzet,de egy barátom ott él,és az Ő szavait idézve "szorosabb,barátibb" a kapcsolat a magyarok között..
Szóval én aki évek óta Angliában élek a nyelv miatt Angliát mondanám,de ha tudnék francia nyelven is beszélni,akkor FRANCIAORSZÁG!!!
Szia, szerintem nezzel utana annak, hogy a te szakmadban melyik orszagban van tobb munkalehetoseg, melyik orszagban fizetik meg jobban...stb. es egy csomo mas dolognak.
Ne abbol indulj ki, hogy itt kb. 10 ember leirja neked, hogy Anglia vagy Franciaorszag.
Ez igy edes-keves. Neked sajat magadnak kell erezned, kell tudnod, hogy hol lenne jobb. Az, hogy kinek hol jobb, ki hol szeret jobban, kinek hol jottek be a szamitasai, teljesen relativ.
Nezz utana a rendszernek, a jognak, a fizeteseknek, a lakberaraknak, szoval mindennek.
Amugy Angliaban elek, meg soha nem voltam Franciaban, Nemeto.-ban es Ausztriaban eltem, es dolgoztam Olaszorszagban is. Az osszes orszagban volt olyan ami tetszett, es olyan is ami nem. Tehat minden relativ.
A nyelvet viszont nagyon jol kell tudnod mindenhol, ugy sokkal konnyebben boldogulsz mindenhol.
Sok sikert!:)
Én Franciába mennék, mert az ottani emberek sokkal normálisabbnak és kedvesebbnek tűnnek. És ott kedvelik a magyarokat.
Angliába viszont meg nagyon sok a betelepedő ember. Ott biztos találsz rengeteg magyart is.
Addig hittem hogy kedvelik a magyarokat!Mostmár oda se megyek :(
Bár ne kedvelnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!