Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kréta melyik része a legszebb?

Kréta melyik része a legszebb?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a partra, vízre, városra. Olyan részre szeretnénk menni, ami ki van építve, esténként ki lehet sétálni a városba, vannak uzletek, tudnátok ajánlani konkrét várost vagy hotelt?
2013. máj. 24. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát mi az északi részén voltunk, Herakliontól nem messze, és az nagyon kopár volt. (Marina Hotel, Gouves) Lehetett sétálni jókat, meg szép utcák voltak, meg a hotel is nagyon jó volt, de igazából a tengerpart nem volt a legjobb, kavicsos volt és nem szép. Nekem nem jött be, lehet a déli része jobb, nem tudom. Minden esetre én voltam már pár külföldi nyaraláson, és Krétáról nincsenek olyan szép emlékeim. Lehet, hogy Görögország legnagyobb szigete, de én nem ezt választanám, mi alig várjuk, hogy Zakynthos-ra mehessünk legközelebb! Nézz utánuk, és dönts.
2013. máj. 27. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:
malia például
2013. máj. 28. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát mi az északi részen közép-keleti részén voltunk, egy kis faluban. Mi bejártuk a fél szigetet és az előzővel ellentétben, szerintem gyönyörű, visszamennék bejárni a másik felét is. A lényeg, hogy sok helyre elmentek akkor eszméletlen szép tájakra bukkanhatok!
2013. júl. 1. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolso válaszolo, pontosan hol voltatok, melyik faluban?
2013. aug. 21. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Panormo. Igazán hangulatos kis falu. Homokos partja=strandja is van.Ilyen helyeken is jártunk: [link]
2013. aug. 21. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, onnan 20km-re van Rethymno, az egy nagyobb város, óvárossal, szórakozóhelyekkel végig a parton, hosszú homokos part, sok szálloda, nagy esti- éjszakai élettel, ha az kell.
2013. aug. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!