Szombaton megyek a francia országi lille-be és milyen hely és mi jót lehet ott csinálni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 18:03
1/1 anonim válasza:
Mennyi időre mész?
Én kétszer voltam egy-egy napra. Hangulatos kis város, nekem tetszett. Sétálj az óvárosban, menj a szigetre, nézd meg a kis ingyenes állatkertet (ingyenes), próbáld ki a biciklikölcsönző hálózatukat és akkor úgy még több mindent tudsz megnézni bringáról, csak fél óránként mindig tedd le, hogy ne kelljen sokat fizetni :)
Ami még érdekes lehet: nézd meg a metrót. Vezető nélküli, emiatt lehet érdekesség.
Biztos van még sok más, én most így hirtelen fejből ezeket tudtam. Ha csak egy napra mész akkor úgyis hamar elmegy az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!