Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kecskeméten lehet valahol...

Kecskeméten lehet valahol repülőjegyet venni?

Figyelt kérdés
És mennyit számítanak fel pluszba? Kinéztem egy retúr jegyet magamnak 55300 Ft-ért a Finnairnél, itt is meg tudnák nekem ugyanazt a jegyet venni? És mennyiért kb? Online nem tudom megvenni, mert nem mindig fogadja el a kártyámat a rendszer (pedig van rajta pénz). Ezt se értem, múltkor vettem egy koncertjegyet akkor elfogadta a kártyámat, egy másik oldal ugyanazzal az adatokkal meg nem...
2013. máj. 11. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Az utazási irodáknál többnyire lehet, ott van pl. az IBUSZ a Malomban, de szerintem először próbáld meg online a bankkártyáddal hátha mégis elfogadja.
2013. máj. 11. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Online is megtudod venni,pl a pelikánon, nem kell kártyával fizetni, lehet átutalással is és lehet úgy is hogy bemész a bankba és feladod a számlájukra a pénzt.
2013. máj. 11. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Online most nem tudom még egyszer megpróbálni, mert a jegyem holnap este 5-ig le van foglalva és addig az adataimmal nem tudok újabb foglalást tenni. Kaptam e-mailt h hívjam fel őket telefonon (külföldi szám) h mi a teendő. Felhívnám csak közbe telefonomon meg pár száz forint egyenleg van, a városba meg felesleges beutaznom, ilyenkor minden zárva van.

Legalább le tudnám mondani a foglalást valahogy, akkor a pelikánon keresztül megpróbálnám az utalásos módszert.

2013. máj. 11. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nem fizeted ki a fogalalásod akkor az érvénytelen lesz, vagyis megszűnik. A pelikánon akkor is tudsz foglalni. Foglalhatsz te öt jegyet is de csak egyet fizetsz ki, a többi törlödni fog. Minden foglalásnál különböző foglalási kódot kapsz tehát nem gond hogy neked van már foglalva, azon foglalási kód alatt lévő jegyet fizesd ki amelyikre szükséged van.
2013. máj. 11. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!