19 éves lány, Angliában?
"Én 19 évesen nyelvtudás, pénz, minden ismerős NÉLKÜL mentem és költöztem ki. "
Ilyenekről én is hallottam, de sajnos az olyanok, akik semmi nélkül érkeznek, azok közül 10-ből 9-en haza is mennek 2-3 hónapon belül vagy még előbb. Felelőtlenség csak úgy kijönni nyelvtudás, szakma nélkül. De nekem mindegy, mindenki ott rontja el az életét, ahol akarja! A nagykövetség is azért adott ki közleményt, mert sok felkészületlenül nekivágónak, még hazaútra megfelelő pénze sem volt.
Menj ki bebiszitternek, ugynoksegen keresztul tudsz csaladot szerezni, ott elhetsz ingyen, kapsz zsebpenzt, nem is keveset, akar 1 evig is maradhatsz ott, vagy tobb ideig. Az alatt bejarhatod a helyeket, megismerhetsz mindent, tudsz baratokat szerezni akik esetleg segitenenek utana neked elhelyezkedni.
Ha erdekel a tema, akkor irj nekem, en most jelenleg kint vagyok Angliaban, bebiszitterkent.
Vágj bele mindenképp, de ne dolgozni gyere, hanem au pairnek. Ez egy kényelmes állapot, mert biztosítva van a szállásod, a kajád és még zsebpénzed is van. Eleinte, pláne ilyen fiatalon tapasztalat nélkül erre a biztonságra szükséged lehet. Csináld 1-2 évig, tapasztald ki a lehetőségeidet és kezdj el tanulni valamit.
Amúgy én 20 évesen jöttem ki anno, nyelvtudás nélkül úgy, hogy külföldön sem jártam soha előtte. És akkor még EU sem volt, mert ez a 90-es évek vége volt. Ha ügyes vagy, van kitartásod és reálisan látod a lehetőségeidet lesz esélyed.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!