Hollandiában élni és dolgozni hogy lehetne?
Figyelt kérdés
Segítség kellene nekem,mert minden álmom ez lenne. Azonban látom sajnos,hogy Hollandiában is sok a munkanélküli és ott sem egyszerű az élet. De van esélye egy magyar embernek kint? Befogadnának? Adnának egy esélyt ha holland nyelvet is próbálom tanulni? Angolul jól elboldogulok tehát nyelvi gond nem lenne kint, de ez a holland nyelv nagyon nehéznek tűnik. Gondolom kint jobban rá állna az ember nyelve a hollandra. Mit gondoltok lehetne előröl kezdenem mindent álmaim országában?2013. ápr. 24. 07:11
11/14 anonim válasza:
Kar. :( az messze van nekem.... Köszi.
12/14 anonim válasza:
hello. én is mennék ki, szétdolgozni magam pár hónapra. tárakat keresek, írjatok. 25 éves srác vagyok
13/14 anonim válasza:
az ev elos 4 honanpban 144 ezer holland munkanelkulit regisztraltak
maradjatok otthon meg a Hollandoknak sincs munkajuk
Ausztralia jobb uticel
14/14 anonim válasza:
ki akarok menni pénzt keresni és jükat drogozni, isteni. meg khurváznék is. nem maradna pénz semmire de nem baj csak jó az egész khiráy ja minden pénz csajok szex drog ez kő na meg pia és szex és kocsi meg pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!