Szabadkáról hogy lehet eljutni Canjba? (vonattal, busszal)
Figyelt kérdés
Nyáron Montenegróba mennénk nyaralni, vonattal Szabadkáig, onnan pedig Canjba kéne eljutnunk. Viszont a szerb oldalakon nem tudok ki igazodni, elvileg megy közvetlenül oda busz és vonat is, de sajnos nem találtam egy oldalt sem ahol van menetrend vagy jegyár. Nagyon megköszönném ha valaki segítene nekem.2013. ápr. 15. 15:16
1/1 anonim válasza:
Még nem jártam Montenegroba, viszont ha jól tudom a vonatok Bar városba mennek. Állítólag az ottani vasútállomástól nincs messze a buszpályaudvar, ahonnan a szélrózsa minden irányába mennek buszok, többek közt - gondolom - Canjba.
Viszont Sutomore (szintén megáll a vonat és tengerparti város) is közel van Canjtól.
A legegyszerűbb, ha szállás után érdeklődsz, próbálj infomálódni arról,hogyy mivel tudsz utazni Barból vagy Sutomoreból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!