Anglia elcseszett hely lett a magyarok jóvoltából?
Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 17:54
1/16 anonim válasza:
miért lenne az?? A magyaroik jóvoltából? Tehát szerinted a magyarok elcseszték Angliát? Miért is?
4/16 anonim válasza:
Mire gondoltal pontosan amikor leirtad a kerdesedet???
5/16 anonim válasza:
magyarország az elcseszett hely az ilyen iq fighterek miatt :D
6/16 anonim válasza:
Már bocs, de ez a hozzáállás. Annyira utálom ezt gonolkodás módot... Persze, mindenről mi magyarok tehetünk, ugyan már...-.-"
7/16 anonim válasza:
Szerintem azért irta ezt mert annyi magyar szeretne Angliába menni, mert mindenki attól várja hogy a sorsa jobbra fordul. Mindenesetre én sem értem miért lenne elcseszett? Ez még nem a máriahilfer a nyolcvanas években.
8/16 Nikcsi válasza:
Meg ha a lengyeleket irtad volna....
Ebbol is latszik hogy nem tudod mirol beszelsz, 1 magyarra jut itt 100 lengyel a tobbi nemzetrol nem is beszelve. :) :)
9/16 imike78 válasza:
Az utolsó hozzászólónál a pont. Jelenleg Írországban dolgozom a legnagyobb Ír marhafeldolgozó egyik gyárában, és az arány itt is valami ilyesmi (és általában véve mindenhol). Szinte nem tudsz olyan helyre menni, hogy ne fuss bele egy lengyelbe (bár a helyzet javuló tendenciát mutat, csak Írországból állítólag 190e lengyel ment haza). Szóval, bár Én sem igazán értem a kérdésedet, egyetlen ország sem lett elcseszett hely a magyarok jóvoltából, sőt, a magyar munkaerőt szeretik, mert korrekt, jó szakemberek vagyunk (persze kivételek azért vannak).
10/16 anonim válasza:
az utolsó hozzászólónak van igaza...dolgoztam angliában is és görögországban is. Mindenhol keresik a magyarokat, mert jól dolgoznak. Szerintem büszkének kellene lennünk arra, hogy magyarok vagyunk, akárhol is járunk éppen a világban. Nem értem miért csesznénk el bármit bárhol. Kérdező: ilyen rossz véleménnyel vagy a saját nemzetiségedről? Nem is értem hogy kérdezhettél ilyet?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!