Kezdőoldal » Utazás » Európa » 19 évesen nyáron mit dolgozhat...

19 évesen nyáron mit dolgozhatnék Angliában?

Figyelt kérdés

Nyári szünetben mennék Angliába dolgozni, tudna nekem valaki ebben segíteni, hogyan tudnám ezt megoldani? Angolul tudok, most egyek nyelvvizsgázni. Igazából elvállalnék akármilyen munkát. Kérem aki tudna segíteni, írjon! NAGYON FONTOS LENNE!

19/F

2013. ápr. 12. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egy nyárra kijönni teljesen felesleges, több okból is:

1. nem vagy jogosult a teljes, felnőtt minimálbérre

2. az előző ok miatt még egy szobát is nehezen tudnál kivenni.

3. félretenni nem tudnál semmit, sőt örülnél ha 0-ra jönnél ki a végén.

Persze ha van rokon, ismerős, akinél lakhatnál akkor már más a helyzet, de ha neked kell a szállást, étkezést, közlekedést fizetni, ahhoz nagyon kevés az a bér amit egy 19 évesnek adnak. Még a rendes minimálbérből is nehéz kijönni, kevesebből meg aztán pláne.

2013. ápr. 12. 20:59
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha van ismerős, rokon, barát akik szállást is tudnának adni és munkában is tudnak segíteni akkor bármilyen munkát vállalhatsz.

Egyébként az első jól írja. 19 évesen te csak 4,98 GBP/óra bért kaphatsz..

Egyébként vannak idény melók. A fiam 21 éves és tőle tudom hogy rengeteg raktári meló van amihez gyakorlat sem szükséges csak erő..Dolgozott ő is ilyen helyen. Kamionról le és fel pakolni bútorokat. Rengeteg hasonló pakolási meló van (de nem Londonban). Van felvétel mindig a mekibe is, és jelenleg tudok összeszerelési munkát is (de ide már gyakorlatot, és referenciát kérnek) Ha nincs ismerősöd vagy nincs kihez menni akkor érdemes számolgatnod, hogy megérné-e kint dolgozni.A szállás, közlekedés nem olcsó..

2013. ápr. 12. 22:06
 3/11 bazsikahh válasza:

elég megtévesztő, hogy egy kb 5 fontosórabérre (1600ft) azt mondják hogy kevés...

De tényleg az. Tavaly voltam kint nyáron 18 évesen ismerősöknél laktam, 3 hetet dolgoztam és aztán az ott keresett pénzemet kb 1 hét alatt el is vertem londonban. Szoval csatlakozok az előző 2 válaszolóhoz:Csak ha van ismerős/rokon akinél lakhatsz

2013. ápr. 12. 22:38
 4/11 anonim válasza:

Szia! Én is minden nyáron kimegyek rokonlátogatásra, illetve dolgozni. Nem tudom, szereted-e az állatokat, van-e velük kapcsolatban tapasztalatod, de én lovardákban szoktam besegíteni(lóápolás, lemozgatás, trágyázás, etetés, itatás)

Illetve egy állatmenhelyre is lett volna lehetőségem menni, de én inkább lovas vagyok :)

2013. ápr. 12. 23:03
 5/11 anonim ***** válasza:

ma 22:38

Áruld már el nekem hogy számoltad ki az 5 fontos órabért 1600 fontra????

A létminimumi fizetéseel ami 8.19 GBP egy havi netto bér 900 font környékén van.. Te akkor miről beszélsz?? Nekem 8 fontos fizetésem van és messze nem keresek 1600 fontot..

2013. ápr. 12. 23:33
 6/11 bazsikahh válasza:

valutaváltóval

[link]

2013. ápr. 12. 23:35
 7/11 anonim ***** válasza:

ma 23:33 vagyok

Bocsánat... Félre értettelek.. Azt hittem azt írod hogy 1600 font lenne a fizetése.. Még egyszer ezer bocsánat.. de úgy látszik a fáradtságtól már nem is látok jól... El is teszem magam holnapra..

Még egyszer bocsi...

2013. ápr. 12. 23:35
 8/11 bazsikahh válasza:
amugy én most a bruttóról beszélek, az hogy mennyi adó jön le belőle, az változhat...
2013. ápr. 12. 23:36
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! :)
2013. ápr. 13. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért szeretnél oda menni? Idény diákmunkákat itt is tudsz szerezni.
2013. ápr. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!