Angliában két személlyel lehet menni 50ccm-es kétszemélyes robogóval?
Nem igazán értem hogy a motornak mi köze van a személyihez???
Személyi igazolvánnyal lehet utazni Angliába. Azt hogy te repülővel, kocsival vagy motorral mész teljesen mindegy. A kocsihoz és motorhoz viszont kell a megfelelő jogosítvány.. Sehol nem lehet gépjárművet vezetni személyi igazolvánnyal.
ma 12:57..
okoska..
Én pontosan értettem mit kérdez. Ha motorral menne Angliába és ketten ülnének rajta mehetnek-e személyivel.. Igen, de ezt minek feltenni?? Mindenki tudja ma már hogy személyi igazolvánnyal lehet menni Angliába, és azt hogy motorral vagy kocsival vagy repülővel teszik teljesen mindegy.. De kell jogosítvány is..
AngliábaN, és NEM Angliába! :)
Lehet kétértelműen fogalmaztam! :)
Minden esetre nyugalom!
Köszönöm a választ 2. hozzászóló! Reméltem is, hogy vihetek két személyt! ;)
Bukósisak viszont kötelező? Jól mondom? (Írben nem az 50cc-re, ezért kérdezem!)
>> a "közlekedni" szót kellett volna alkalmaznom! :)
És a surmó Irben helyett: Írországban...
Utolsó!
Tudsz hozzá szólni érdemben? NEM!
Írben: ez egy rövidítés és helyesen van írva, nem azt írtam, hogy Irben rövid i-vel amit TE!
Miért van az, hogy ha egy angol oldalon a you szót rövidítik y-re vagy akármi mást, akkor is tudnak normálisan válaszolni az emberek és nem azon megy a téma, hogy belekötnek fűbe fába és ha nem tudnak válaszolni, mert nem értenek a témához, akkor azzal próbálják bizonygatni, hogy ők okosak, hogy támadnak?
Szerintem kicsit lazulj el és a gyakori kérdéseken írt okosságaid helyett menj el csajozni, mert sosem lesz csajod és mindig az anyukád szoknyáját fogod fogni! :)
(Elnézést, barátnőt írok inkább, ha netán nem értenéd, ne vesződj az értelmező szótárral!) Ha meg van barátnőd, akkor inkább szerelmeskedjetek egyet (szépen fogalmazva), mert elhagy és szűz maradsz életed végéig! :)
Egyébként a kérdés egyértelmű volt! Csak egyesek nem tudnak olvasni! Kár, hogy a második hozzászólást eltávolították, mert attól függetlenül, hogy gyorsan felkapja a vizet, tudott válaszolni!
Jézusom, milyen egy szánalmas oldallá teszitek ezt az oldalt...
Megkérdeztem egy rendőrt, a válasz pedig: IGEN, lehet vinni, azaz közlekedni két személlyel (NEM személyivel, bár a "személlyel" szóból, hogy lett "személyi"..., de, ha az lett volna a kérdés, hogy b-és jogsival, elnézést, vezetői engedéllyel lehet-e közlekedni, akkor azt hinnétek, hogy a vezetői engedélyre akarok ráülni és közlekedni)! :))
Na minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!