Olaszországban vagy Németországban él több néger?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 14:31
1/10 anonim válasza:
Rasszista vagy? Csak mert akkor ne menj külföldre élni. Előítéletes emberekből nem kérnek sehol.
3/10 anonim válasza:
Miért lenne rasszista?? Szerintem Olaszországban. Németországban inkább törökök vannak.
4/10 anonim válasza:
Olaszországban meg inkább Pakisztániak,Arabok,meg Románok vannak,de ezt így nem lehet tudni,biztos nem vezetnek ilyen kimutatást egyik országban sem.
5/10 anonim válasza:
Szerintem Németországban, de egyik országban sem kiugróan magas a számuk.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok rasszista, sőt, én nagyon szeretem a feketéket, jó arcok. :D
Jelenleg egy észak-olaszországi kisvárosban vakációzom és meglepett, hogy mennyien vannak itt. Nagyon sűrűn jönnek velem szembe az utcán, pedig tényleg nem nagy város, 20 ezren laknak itt.
2013. ápr. 8. 22:14
7/10 anonim válasza:
Szerintem Olaszországban. Ott sok az afrikai bevándorló.
8/10 anonim válasza:
Kedves 5-ös
Miért mondod azt,hogy egyik országban sem kimagasló a számuk???
Jártál már Hollandiában,Belgiumban vagy éppen Olaszországban?
Ha igen tudnád,hogy hibás az állitásod.
9/10 anonim válasza:
úgy értettem, hogy a kettő közül egyikben sem, de lehet, hogy Olaszországban mégis, ezesetben bocsánat, tévedtem, én ott csak a strandon láttam eddig 1-2-t elvétve. Azzal tisztában vagyok, h pl. Franciaországban, Hollandiában, Angliában rengetegen vannak.
10/10 veghrobi0921 válasza:
Szerintem Olaszországban bár nem lehet túl nagy a különbség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!