Az angoloknál milyen az irodai munkatempó?
Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy lazák, egész nap a teájukat sétáltatják. Ez gondolom hülyeség, különben ki végezné el a munkát.2013. ápr. 1. 19:53
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem is hülyeség.
Biztos, hogy nem a magyar államigazgatásról hallottad ezt inkább véletlenül?
2/4 anonim válasza:
Jó a munkatempó, de nem kell meghalni sem azért. Van ebédszünet, ott lehet lábat lógatni, munka közben nem!
3/4 anonim válasza:
Én nekem volt Angliában és Magyarországon is sok munkahelyem, így van összehasonlítási alapom. Szerintem az angol komolyabban veszi a munkát, mint a magyar. Van elvárás, amit teljesíteni kell. Nem lehet lábat lógatni, netezni és semmit tenni... de nem feszített. Teljesen kényelmesen lehet csinálni a dolgokat és, ami a legfontosabb mindent meg lehet beszélni.
Otthon a legtöbb helyen csak ment a tracsparti, a mászkálás ide-oda munkaidőben és a netezés, pedig még csak nem is állami cégeknek dolgoztam. Nekem az angol munkamorál jobban bejött amúgy.
4/4 anonim válasza:
Éppen az ellenkezője a tapasztalatom. Szerintem a magyar munkamorál jobb. Persze biztos itthon is vannak láblógatós munkahelyek, de alapvetően a magyarok örülnek ha van munkájuk, és megbecsülik azt (van kivétel persze), a britek viszont annyira nagyon azért nem becsülik a munkájukat. Sokszor váltogatják a munkahelyeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!