Nyári munka külföldön?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és úgy tudom hogy már 17 évesen is ki lehet menni dolgozni Angliába vagy máshová. Szeretnék menni de nem tudom pontosan hol keressek ilyen állásokat meg így. Tudna valaki segíteni esetleg tapasztalatok??2013. márc. 16. 16:37
1/1 anonim válasza:
Angliában 16 éves kortól dolgozhat akár full time-ban is.
Szoktak lenni idénymunkák nyárra diákoknak, vagy fiataloknak akik nem diákmunkát keresnek.
Én 16 éves korom óta megyek minden nyáron ki Angliába dolgozni. Amikor vége a sulinak megyek és csak augusztus végén jövök haza. Addig kint dolgozom. Igaz én a nagynéném segítségével vagyok kint, de régebben mindig láttam hirdetéseket hogy keresnek fiatalokat vidámparkokba vagy különböző üzletekbe árú feltöltő, eladókat..
Szerintem keresgélj a neten külföldi diákmelókat ha nincs ismerős kint.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!