Középszintű nyelvtudással,17 évesen van lehetőségem Londonban nyári munkát vállalni? Mennyire nehéz először a kommunikáció angolul?
Ezen a nyáron szeretném fejleszteni a nyelvtudásom + egy kicsit önállóbbá válni. Középfokú nyelvvizsgám van, angolul nézek műsorokat, videókat egyfolytában.
Apukám kint él, nem lennék egyedül. Voltam már kint rövidebb időre, tetszett, de a brit angolt egy kicsit nehéznek találtam, és alig értettem, amit mondtak. Ha egyfolytában gyakorolnám a beszédet, mennyi ideig lenne gondom a nyelvvel? Mit kéne csinálnom, ha huszadjára sem értem, amit az illető mond?
Hogyan találhatnék munkát?
Szia!
Van esélyed, egyszerű munkákat, amihez nem kell érettségi, tudsz vállalni. Én Amerikába vállalok nyaranta munkákat, ez a nyár lesz a harmadik zsinórban, amikor kimegyek. Amikor először (tehát 2010-ben) kimentem, akkor egy középfokú nyelvvizsgám volt, s körülbelül azon a szinten is voltam. Pár hét alatt azonban sokat fejlődtem, értettem mindent, amit mondanak nekem, igaz, az amcsik szépen is beszélnek. A britet, ahogy te is írtad, nehezebb megérteni. Szerintem ennek ellenére nem hinném, hogy sokáig probléma lenne a nyelvvel, hamar bele fogsz jönni :) Attól meg nem kell félni, hogy mi van, ha nem érted, amit mondanak, a kollégáid tudni fogják, hogy külföldi vagy, artikulálni fognak amikor veled beszélnek, nem fognak csak úgy heccből szivatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!