Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába (Londonba) kb....

Angliába (Londonba) kb. mennyibe kerül az élelmiszer boltokban és gyorséttermekben?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Attol fugg hol veszed. A Marks and Spencer es az Iceland kb a 2 veglet, de amugy egy Tesco szerintem nem dragabb min otthon MO-n.

Egy mekis vagy KFC-s menu 5 font korul van.

2013. márc. 11. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:
A boltokban az árak nem sokkal magasabbak, mint Magyarországon. Az éttermi árak viszont jelentősen drágábbak.
2013. márc. 11. 19:37
 3/8 anonim ***** válasza:

A boltok áraihoz ajánlom az alábbi oldalt, 4 bolt árait hasonlítja össze. A Waitrose messze a legdrágább, viszont a hús és zöldség félék itt a legjobbak.

[link]

2013. márc. 11. 19:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 12. 06:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Feljebb említik a KFC-t. Kicsit el voltam hűlve amikor magyarországon KFC be mentem. Otthon ugyan az a menü drágább mint itt, és ha jól emlkékszem szószokért külön kellett fizetni nem úgy mint itt. (nem biztos hogy szósz volt, de valami olyasmi ami itt ingyenes egyébként)
2013. márc. 12. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Az itt alatt pontosan Londonra gondolsz? :D
2013. márc. 13. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. :)
2013. márc. 13. 22:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. márc. 14. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!