Angliába (Londonba) kb. mennyibe kerül az élelmiszer boltokban és gyorséttermekben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 18:39
1/8 anonim válasza:
Attol fugg hol veszed. A Marks and Spencer es az Iceland kb a 2 veglet, de amugy egy Tesco szerintem nem dragabb min otthon MO-n.
Egy mekis vagy KFC-s menu 5 font korul van.
2/8 anonim válasza:
A boltokban az árak nem sokkal magasabbak, mint Magyarországon. Az éttermi árak viszont jelentősen drágábbak.
3/8 anonim válasza:
A boltok áraihoz ajánlom az alábbi oldalt, 4 bolt árait hasonlítja össze. A Waitrose messze a legdrágább, viszont a hús és zöldség félék itt a legjobbak.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. márc. 12. 06:50
5/8 anonim válasza:
Feljebb említik a KFC-t. Kicsit el voltam hűlve amikor magyarországon KFC be mentem. Otthon ugyan az a menü drágább mint itt, és ha jól emlkékszem szószokért külön kellett fizetni nem úgy mint itt. (nem biztos hogy szósz volt, de valami olyasmi ami itt ingyenes egyébként)
6/8 A kérdező kommentje:
Az itt alatt pontosan Londonra gondolsz? :D
2013. márc. 13. 21:45
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. márc. 14. 06:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!