Horvátországba mennénk nyaralni. Milyen papírok kellenek 2 éves gyereknek? Gondolom, jó, ha van uniós TAJ kártyája. Mennyi ételt és italt lehet kivinni? Lakókocsiba mennénk, lehet, ismerős, tehát a szállás árát tudjuk. Milyen költségek vannak még?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 23:06
2/9 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, valamilyen szinten az. :( Akkor útlevél kell mindenkinek? :(
2013. márc. 8. 23:30
3/9 anonim válasza:
Útlevél nem kell, csak nem uniós.
4/9 anonim válasza:
Személyi igazolvány kell, de uniós egészségbiztosítási kártyával semmire sem mentek ott, külön utasbiztosítást érdemes kötni.
Bár lehet, hogy mire nyaralni mentek már EU tag lesz Horvátország is....mintha júniusban csatlakoznának.
5/9 anonim válasza:
Fényképes igazolvány kell, azaz útlevél!!! Én is voltam a lányommal. Útlevél nélkül át sem engednek a határon! A határellenőrzés rendkívül szigorú, jogosítványt, zöldkártyát, forgalmit, kérnek. Ha nem a tiéd az autó kérik a papírt, hogy kölcsön kaptad a kocsit(Autoclubnál lehet vásárolni formanyomtatványt). Ha van kutyád kérik az útlevelét, benéznek a csomagtartóba, kereskedelmi mennyiségű étel nem lehet bent. Szállás attól függ hogy hová és mikor mész, előszezon olcsó, a nyár a magyar fizetésekhez képest drága. Nekünk tavaly 4 éj Krk szigetre, kocsival, múzeummal és kirándulásokkal együtt oda-vissza úttal együtt volt 120 ezer ft. Google-ban rengeteg olcsó szállás van. EU egészségügyi kártyát érdemes kiváltani, engem Ausztriában nem láttak el nélküle pedig volt utasbiztosításom is. Horvátországban még nem voltam kórházban szerencsére, de kell tengeri cipő a kétévesnek is, rengeteg a tengeri sün, szinte mindenhol!!!
6/9 anonim válasza:
"Fényképes igazolvány kell, azaz útlevél!!!"
A személyi igazolvány szerinted nem fényképes?
Horvátországba biztosan elég a személyi igazolvány, nem kell útlevél.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. márc. 9. 10:23
8/9 anonim válasza:
Júliustól belép az EU-ba Horvátország is
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a választ.
2013. márc. 10. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!