Spanyolország vagy Portugália?
Figyelt kérdés
Idén tervezünk elmenni valamelyik országba. Tapasztalatokra és véleményekre vagyok kíváncsi, hogy kinek mi tetszett, miért. Ajánlhattok hotelt is, ha van jó tapasztalat. Ha Portugáliára szavaztok akkor légyszíves írjátok meg, hogy melyik légitársasággal utaztatok, mert én eddig még nem találtam közvetlen járatot. Mi szeretnénk lefoglalni a repjegyet és a szállást utazási iroda nélkül. Ha Spanyolországba mennénk akkor pedig inkább déli részen gondolkodunk,2013. márc. 3. 19:59
1/2 anonim válasza:
Madridban, Barcelonában és Lisszabonban is töltöttem már pár napot. Mindegyik szép és jó hely, de nekem Lisszabon hangulata tetszett a legjobban, utána Barcelona és Madrid következik. Lisszabonba a TAP-pal lehet menni közvetlenül ha még megvan az a járat.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ment a zöld kezecske
2013. márc. 3. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!