Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne lehetséges? Örülne egy ilyen utazásnak?

Figyelt kérdés

A barátom szülinapja, az én szülinapom és az évfordulónk közel esik egymáshoz, kb. másfél hónapon belül van mindegyik, és ő konkrétan megtiltotta nekem, hogy vegyek neki valamit (nem igazán szereti az ünnepeket), csak velem akarja tölteni majd a szülinapját, és arra gondoltam, hogy esetleg a 3 ünnepet egybehozzuk úgy, hogy elutazunk. Ő még nem tud róla, meglepi lehetne. Erdélybe mennénk Gergyószentmiklósra, mert imádja Erdélyt és a Gyilkos-tavat, és már nagyon régen volt ott. Van ott egy kulcsosház, azt kibérelnénk egy hosszúhétvégére. Így nem is igazán úgymond vennék neki valamit, mert akkor felesben fizetjük, közös ajándék egymásnak. :) Viszont anyagilag egyikünk sincs eleresztve, és bár a kulcsosház nem drága, az utazást nem tudom, hogyan lehetne a legolcsóbban megoldani. Vonat? Busz? Segítenétek? Előre is köszönöm a válaszokat!

(19L és 21F)

2013. márc. 3. 17:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Marosvásárhelyre megy repülő, onnan még bő 100km, de gondolom valami buszt lehet találni ami oda visz Gyergyószentmiklósra Marosvásárhelyről, például egy társaság: www.balinttrans.ro

Nem tudom mennyibe kerül a busz vagy vonat Budapestről, de repülő az kb. 2 ezer forint per fő per irány ártól elérhető. Az autós utazásnál biztosan olcsóbb, de valószínű a busz vagy vonatnál is talán.

2013. márc. 3. 17:51
 2/4 anonim ***** válasza:
1. Szerintem elírtad az összeget!
2013. márc. 3. 18:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Milyen összeget? Miért írtam volna el?
2013. márc. 3. 20:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy körülbelülre írtam az összeget. Ez lehet kevesebb is meg több is, az árak állandóan változnak és nem minden időpontra ugyanannyi. De jelenleg elég sok van nagyon olcsón. (Tavaly mi ketten 10 ezerből hoztuk ki oda-vissza utat repülővel Bp-Marosvásárhely-Bp, és mi még "drágán" vettük úgymond, merthogy máskor aztán negyedannyiért is vehettük volna.)
2013. márc. 3. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!